Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık Kayabaşı Mahallesi’ndeki semt pazarını ve bölge esnafını ziyaret etti.

Çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ile birlikte Kayabaşı semt pazarını ziyaret etti. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Kendisine gösterilen teveccühe teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yapılacak her ne varsa en iyisini yapmanın gayreti içinde olduklarını vurguladı.

Vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan olarak; 156 bin hektar alan üzerinde şehir merkezinin en büyük ilçesiyiz. Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek, hangi mahallemizde neye ihtiyaç varsa orada yapılması gereken konularda çözümler üretiyoruz. Projeler ve yatırımlar sayesinde Kocasinan, büyüyor, değişiyor, yenileniyor ve gelişiyor.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten pazar esnafı ise hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.