Aziziye Belediyesi “Her Cuma Bir Açılış” sloganıyla ilçeye kazandırdığı yatırımların açılışını birer birer gerçekleştiriyor. Meclis üyeleri ve ekibiyle her cuma farklı bir camide cemaatle buluşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, namaz sonrası da mahalleye yaptığı hizmetlerin açılışını yapıyor. Bu kapsamda Dadaşkent Selçuklu Mahallesi, 200 Evler bölgesinde yapılan taziye evinin açılışı yapıldı. Başkan Orhan ile birlikte belediye meclis üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Davut Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara ile mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Orhan, her Cuma farklı bir mahallede yapılan yatırımların açılışını gerçekleştirdiklerine vurgu yaparak, “Bu hafta da Selçuklu Mahallemizin 200 Evler bölgesinde güzel bir yatırımı halkımızın hizmetine sunuyoruz. İmkanlarımız el verdiği ölçüde ilçemizin her mahallesine farklı bir güzellik katmanın, hemşehrilerimize layık oldukları hizmeti vermenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız. 200 Evler Bölgesi’ndeki Aşağı Vehbi Efendi Camii’nin yanına yaptığımız bu güzel hizmette bölgede önemli bir ihtiyacı giderdi. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Davut Kaya ve Aşağı Vehbi Efendi Camii İmamı Ömer Daştan da birer konuşma yaparak, hayırlı bir günde, hayırlı bir hizmetin altına imza atan Başkan Orhan ve ekibini kutladılar. Selçuklu Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu ise, mahallesine yapılan hizmetlere emeği geçen başta Başkan Muhammed Cevdet Orhan olmak üzere, belediye meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan duayla birlikte Selçuklu Mahallesi 200 Evler Taziye Evi’nin açılışı yapıldı. Başkan Orhan, vatandaşlarla birlikte taziye evinde bir süre sohbet ederken, Dr. Davut Kaya tarafından Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından katılımcılara çorba ikramı ile açılış sona erdi.