Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Rakibimizin hakem ve naklen yayınla ilgili beyanatları oldu. Herkes haddini bilecek. Burası Samsunspor Kulübü. Samsunspor üzerinden hiç kimse provakasyona kalkmayacak" dedi

'ZARARINI HERKES GÖRÜR'
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Bandırmaspor tarafından sosyal medya araacılığıyla yapılan tahrik edici açıklamalara sert tepki gösterdi, Samsunspor'un bir dturuşu olduğunu ve bu tür şiylere cevap hiç vermediklerini ifade eden Zeren, "^Bandırmaspor'un açıklamalarına cevap vermeyide düşünmüyorduk. Buraya gelen tüm takımlar misafirimizdir. Bugüne kadar hep böyle olmuştur. Ancak rakibimizin hakem ve naklen yayınla ilgili beyanatları oldu. Hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Rakibimizi son derece iyi ağırlayacağız" dedi. 

'5. SINIF SÖZLER!..' 
Samsunspor'un kendi sahasında Sivasspor'a yenilip küme düştüğü zaman bile kimsenin burnunu kanamadığını vurgulayan Zeren, "Kimsenin hiçbir tereddütü olmasın. Fakat herkes haddini bilecek. Burası Samsunspor Kulübü. Samsunspor üzerinden hiç kimse provakasyona kalkmayacak. Çünkü ortamı germenin zararını herkes çok fazla görür. Bunu çok net söylüyorum. Hakem hataları nedeniyle çok puan kaybettik. Taraftarımız en ufak sıkıntı yaratmamıştır. Ancak 5. sınıf amatör sözlere gerek yok. Onlar bizim misafirimizdir. Güzel ağırlayacağız. Onun haricinde söylenen sözler hoş değildir" diye konuştu. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU - Ali BİROL