Kütahya’daki Eğitim Öğretim Kurumları ve kreşlerde çocuklara yönelik yapılan koruyucu ağız ve diş sağlığı taraması çalışmalarında görev alan Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Personeli, Vali Şerif Yılmaz tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.
Törende konuşan Vali Yılmaz, "İlimiz Merkezinde Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Personeli olarak eğitim ve öğretim kurumlarında ve kreşlerde çocuklara yönelik yaptığınız koruyucu ağız ve diş taramasında gösterdiğiniz özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bu çalışmaların daha geniş bir kitleyi kapsayacak şekilde yapılarak, vatandaşlarımıza ağız ve diş sağlığı konusunun önemini anlatmalıyız. Vatandaşlarımız sizlerin vereceği bilgilerden faydalanarak ağız ve diş sağlığında daha bilinçli bir şekilde kontrol ve bakımını yapacaktır. Bu güzel hizmetlerinizden dolayı hepinizi tekrar tebrik ederim. Bundan sonraki yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum.“ dedi.
Vali Şerif Yılmaz tarafından Eğitim Öğretim Kurumları ve kreşlerde çocuklara yönelik yapılan koruyucu ağız ve diş sağlığı taramasında görev alan Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Personeline “Başarı Belgeleri” takdim edildi.(EFE)