SAHA sonuçları kadar sezon başladığından bu yana futbolcuların kendi aralarındaki kavgalarla karşı karşıya kalan Trabzonspor'un huzur bulmak için tedbir alacağı bildirildi.
Trabzonpor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla teknik direktör Şota Arveladze, futbolcular arasındaki gruplaşmalar ve tartışmaların takımın sahadaki oyununu etkilemeye başlaması üzerine düğmeye bastı. Sezon başında kaptan Onur Recep Kıvrak'la Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan gerilim, Rabotniçki maçı sonrasında Erkan-Cardozo kavgası, Bursaspor maçında Özer-Medjani tartışması ve son olarak Erkan Zengin’in Osmanlıspor maçı sonrasında Mehmet Ekici'yi yumruklaması bordo mavililerde huzurun iyice kaçmasına neden oldu.
Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybeden Trabzonspor'da Süleyman Hurma'nın sezon başında belirttiği gruplaşmaların iyice arttığı, kadroda bulunmayan kaptan Onur'un Torku Konyaspor maçını için izlemek için stadyuma gelmemesinin takımdaki kopmayı iyice su yüzüne çıkardığı belirtildi.
Oyuncuların medya ve taraftar önünde barış pozları vermelerine rağmen kapalı kapılar ardında konuşulanların takım içindeki huzursuzluğu artırdığı öne  sürülürken Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota, huzursuzluğun önlenmesi için harekete geçti. Sorun çıkaran oyuncularla tek tek görüşecek olan ikilinin, ayrıca yönetime çeşitli parasal cezaların verilmesi için istekte bulunacağı ifade edildi. Özellikle sürekli sorunların içinde yer alan Erkan Zengin'in ciddi şekilde uyarılacağı, para cezası verilmesinin gündemde olduğu öğrenildi.