Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, protokolün ve sporcuların katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Efeler Atatürk Kapalı Spor Salonu önünden başlayan kortej yürüyüşü Batı Gazi Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gerçekleşrek tekrar Atatürük Kapalı Spor Salonu önünde son buldu. Çeşitli branşlarda eğitim gören sporcular ellerindeki dövizlerle yürüyüşe renk kattı.

Kortej yürüyüşüne Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kavaklı, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, antrenörler ve amatör sporcular katıldı.

Yürüyüş sonrası etkinlikler Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde devam etti. Amatör sporcular kendi branşlarındaki spor faaliyetlerinden gösteriler sundu.

Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamındaki etkinlikler bir hafta boyunca devam edecek ve 15 Ekim 2017 Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonundaki kapanış programı ile son bulacak.