Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Hes Kablo 13 yılda sermayesini 700 kat artırdı.” dedi.

Her yıl İstanbul’da düzenlenen ve geleneksel hale gelen Hes Kablo iftarı, tüm iş ortakları ve yurt içi-yurt dışı bayilerinin katılımıyla gerçekleşti. Geleneksel hale gelen iftar vesilesiyle bir araya geldiklerini ve bir aile olarak yola devam ettiklerini belirten Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Hes Kablo nasıl büyüdüyse, Hes Kablo ailemiz de hızla büyüyor. Her yıl düzenli olarak 50-60 ülkeye yaptığımız ihracat portföyümüze yeni ülkeler katarak yola devam ediyoruz. Boydak Holding olarak yönetimi devraldığımız 13 yıllık sürede sermayemizi tam 700 kat büyüttük. Bu büyüme ile gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Geçtiğimiz yılın Hes Kablo için güzel bir yıl olduğunu ve İSO 500 raporuna göre 65’inci sırada yer aldıklarını belirten Hes Kablo Genel Müdürü Bekir Irak ise “2013 yılında yüzde 10’luk bir büyüme hedefliyoruz. Geride bıraktığımız 6 aya bakarsak bu büyümeyi yakalayacağımızı görebiliyoruz. Toplamda 10 milyon Euro’luk yatırım planımızın yüzde 90’lık kısmını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu verileri paylaşmamın nedeni bunu ekip olarak yaptığımızı ve Hes Kablo’yu daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağımıza olan inancımı hatırlatma isteğimdir. Biliyoruz ki Hes Kablo ailesi; iş ortakları, bayileri ve tedarikçileri ile büyük ve büyümeye devam edecek.” dedi.

Hes Kablo iftarı, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Yemeğe, Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Başkan Vekili H. Hüseyin Gürdoğan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Boydak ile Bekir Boydak, Genel Müdür Bekir Irak, Hes Kablo iştiraki firmalardan HCS ve HMP firmalarının yöneticileri, İstanbul bayileri, tedarikçiler ile diğer iş ortakları katıldı.