Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti.
EGİAD yeni yönetimi İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti. Kaya, İzmir Ticaret Odası’nın çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini ifade ederek, işbirliğine hazır olduklarını belirtti. EGİAD’ın 25’inci yıldönümünü bu yıl kutlayacaklarını belirten Kaya, “600 üyemiz ile Türkiye’nin en büyük Genç İşadamları Derneği’yiz. Üyelerimizin ve İzmir’in gelişimi için çalışırken ağabey kuruluşumuz olan İzmir Ticaret Odası ile işbirliği yapmak, Başkanımız Ekrem Demirtaş’ın görüşlerini almak bizim için çok önemli” dedi. Kaya 25’inci kuruluş yıldönümü için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini de ekledi.
“BİNALİ YILDIRIM GİBİ BAKANLAR İSTİYORUZ”
EGİAD’ın İzmir için çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ise pek çok genç işadamı ve işkadınının EGİAD’da yetiştiğini belirterek, Başkan Seda Kaya ve yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti. İzmir’in gelişimi için yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Demirtaş yaklaşan seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Binali Yıldırım gibi yine yatırımcı ve yaptırım gücü olan bakanlarımız olsun istiyoruz. Yine seçimlerde listelerde tanımadığımız, bilmediğimiz insanlar olacak. Ama biz tanıdığımız, bildiğimiz isimlerin aday olmasını istiyoruz. İthal milletvekili istemiyoruz. Kontenjanlarla aday belirlenmesini istemiyoruz, kendi milletvekillerimizi seçmek istiyoruz. EGİAD’ın pek çok değerli üyesi var. Gençler de siyasette daha aktif yer almalı” dedi.