Milliyetçi Hareket Partisi Manisa (MHP) Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Manisa’nın en genç milletvekili adaylarından biri olan MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kısa süre içerisinde Alaşehir, Kula ve Akhisar gibi birçok ilçeyi ziyaret eden Hasan Eryılmaz’a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Gittiği yerlerde ayrım yapmadan herkesle kucaklaşan Eryılmaz, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunları dinledi.Eryılm az, sanayide çalışan işçileri de unutmayarak işçilerin sorunlarıyla yakından ilgilendi. Yaşlıların elini öpüp dualarını alan Hasan Eryılmaz’a vatandaşlar, “Allah senin gibi birini Manisa’ya vekil olmayı nasip etsin. Seni Büyükşehir Belediyesi’nden de tanıyoruz. Cengiz Ergün’le buralara çok geldiniz. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde övgü dolu sözler sarf etti.
“YAPTIĞIMIZ İŞLE VATANDAŞTA FAZLASIYLA KARŞILIK BULMUŞ”
Vatandaşların gösterdiği sevgi karşısında memnuniyetini dile getiren Hasan Eryılmaz, “Aday adaylık sürecini çok şükür atlattık. O süreçte gece gündüz demeden nasıl çalıştıysak şimdi de daha çok çalışacağız. Durmamalıyız. Bu milletin bu umut dolu gözlerin, Milliyetçi Hareket’e ihtiyacı vardır. Herkes şunu çok iyi bilsin ki Hasan Eryılmaz bu millete hizmet için yola çıkmıştır. Birileri milletin parasını milletten çalıyor. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Milliyetçi Hareket’in ekonomi politikalarıyla milleti refaha kavuşturarak milletin o paralarını geri vereceğiz. Bunun için dediğim gibi saat kavramını bir kenara bırakıp var gücümüzle çalışmalıyız. Gezdiğimiz her yerde şunu çok iyi görüyoruz ki Büyükşehir Belediyesi’nde Cengiz Ergün ile yaptığımız işle vatandaşta fazlasıyla karşılık bulmuş durumdadır. İşte bizler o gün nasıl çalıştıysak aynı düsturla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.