Engin ÖZMEN/EDİRNE, () - EDİRNE Valisi Dursun Ali Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı programına katılmayan Vali Yardımcısı ve daire müdürlerini gönderdiği yazıyla uyardı. Bir sonraki bayram etkinliklerine katılmayanlar hakkında disiplin soruşturması açılacağı uyarısı da yapan Vali Şahin, "Bu kez disiplin uygulamasına gidilmemiş olup bundan sonra böyle daha dikkatli davranmanızı aksi halde idari işlem yapılacağının bilinmesini önemle rica ederim" dedi.
Edirne’de 30 Ağustos Zaferi’nin 93’üncü yıl dönümü, Valilik makamındaki tebrikleri kabülü ve resmi geçit töreniyle kutlandı. Terör saldırıları nedeniyle eğlence, konser ve akşam resepsiyonu iptal edilmişti. Vali yardımcısı ve daire müdürlerinin Valilik makamındaki tebriklerin kabülü ve resmi geçit törenlerine katılmamasına sinirlenen Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, program kitapçığı ve SMS ile bilgilendirilmesine rağmen gelmeyen vali yardımcısı ve daire müdürlerine uyarı yazısı gönderdi.
Bir sonraki resmi bayrama da katılmamaları halinde idari işlem yapılacağı belirtilen Vali Şahin imzalı yazıda, "Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıl dönümü kutlama programı ile ilgili olarak program kitapçılığı ve SMS yoluyla bilgilendirme yapılmasına rağmen 30 Ağustos 2015 Pazar günü 10.10-10.30 saatleri arasında Valilik makamında yapılan ‘tebriklerin kabülü’ (tebrigat töreni)’ne katılmadığınız tespit edilmiştir. Böyle önemli bir güne katılmayışınız üzüntü vericidir. Bu nedenle konuyla ilgili olarak bu kez disiplin uygulamasına gidilmemiş olup, bundan sonra böyle bu konuda daha dikkatli davranmanızı aksi halde idari işlem yapılacağının bilinmesini önemle rica ederim" denildi.

FOTOĞRAFLI