AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Milletvekili adayı Fuat Köktaş, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mercimek ve partililerin katılımı ile ilk olarak kahvaltıda Çarşamba İlçe Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Milletvekili adayı Fuat Köktaş’a, bugüne kadar ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü sanayi sitesi esnafları tarafından çiçek takdim edildi. Sohbet ortamında geçen kahvaltıda esnafın sorunları hakkında da bilgi alan Fuat Köktaş daha sonra sanayi esnafını tek tek iş yerlerinde ziyaret etti.
Köktaş yaptığı konuşmada, "Geride bıraktığımız 13 yıl içinde uyguladığımız politikalarla ülkemizi hem yerli hem uluslararası yatırımcı için cazip bir ortam haline getirdik ve uluslararası sermaye girişinde büyük artışlar sağladık. Önümüzdeki dönemde de inşallah ekonomik büyümeyi bu anlayışımızdan taviz vermeden sağlayacağız. Uzun vadeli kalkınma amacımız, yeniden şekillenmekte olan dünyada milletimizin temel değerlerini ve beklentilerini esas alarak gerçekleştireceğimiz yapısal dönüşümlerle ülkemizin uluslararası konumunu yükseltmek ve halkımızın refahını artırmaktır. Uygulayacağımız ekonomi politikalarında insanımızın mutluluğunu ve refahını artırmayı temel hedef olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, sanayi esnaf ziyaretinin ardından Çarşamba ilçesinin bazı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran seçimlerinin önemine değindi.