BOLU (AA) - Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda yeni yıl coşkusu İzel ve Lara ile yaşandı.

Türkiye'nin önde gelen tatil merkezlerinden Abant'ta bulunan oteller, yeni yıla coşku içinde girerken, bir otelde sahne alan Lara, yeni yılın herkese barış getirmesi temennisinde bulundu.

Birbirinden güzel şarkıları ile yeni yıla Abant'ta girmek isteyen tatilcileri hem coşturan hem de duygulandıran Lara, AA muhabirine, "Yeni yılda herkese sağlık ve huzur diliyorum. Savaşlar olmasın, çocuklar ölmesin" dedi.

Lara, 15 Ocak'ta yeni şarkısıyla hem ekranlarda hem de müzik marketlerinde yerini alacağını anlatarak, "Bu sefer başka bir Lara geliyor. Hep dans eden bir Lara gördüler, bu sefer Adnan Fırat şarkısıyla slov bir şarkıyla çıkıyoruz" diye konuştu.

-Yeni yıla evlilik teklifi ile girdi

Abant bir otelde düzenlenen yılbaşı etkinliğine katılan kişi, sevgilisine evlenme teklif etti.

Şarkıcı Lara sahne almadan önce sahneye çıkan Hakkı Öztürk, mikrofonu eline alarak, "Gülçöhre seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin?" dedi.

Salonda bulunan yaklaşık 400 kişinin alkışları ile sahnenin önüne gelen Gülçöre Bağiyeva isimli kadın ise bu teklife "evet" diye cevap verdi. Mutlu çift, bir süre dans ettikten sonra, yine alkışlarla masalarına döndü.

Diğer taraftan, yeni yıla bir başka otelde girmek isteyen tatilciler ise, yılbaşı coşkusunu sanatçı İzel ile yaşadı.

Otelde bulunan yaklaşık 600 kişi yeni yıla İzel'in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla girdi.