30 yıl önce Gediz Lisesi’nde okuyan Dilek Demir, yıllar sonra çok sevdiği Gediz’e Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Merkez Müdürü oldu.
Müdür Muhteşem Eryiğit’in SGK Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne tayin edilmesinin ardından bir süredir boş bulunan SGK Gediz İlçe Merkez Müdürlüğüne Dilek Demir getirildi.
1972 doğumlu olan Dilek Demir, memur çocuğu olmasından dolayı ilkokul ve ortaokul tahsilini Ankara ve Diyarbakır illerinde yaptı. 1985-1988 yılları arasında Gediz Lisesi’nde okuyan Dilek Demir, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında İstanbul-Bakırköy Sosyal Sigortalar Müdürlüğünde memurluğa başlayan Dilek Demir, SGK Kadıköy ve Beykoz Müdürlüklerinde görev yaptı.
Lise yıllarından beri özlemini çektiği Gediz ilçesine SGK İlçe Merkez Müdürü olan Dilek Demir, Anadolu’nun en güzel yerlerinden olan Gediz benim için sanki baba ocağı gibi. Burada hayatımın en güzel yıllarını geçirdim. İnsanlarını yakından tanıdığım Gediz’i çok seviyorum. Lise tahsilimi yaptığım bu ilçeye SGK İlçe Merkez Müdürlüğü görevi ile vefa borcumu ödeyeceğim için çok mutluyum” dedi. (MA-EFE)