İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda güreş dalında olimpiyat şampiyonu olan milli güreşçi Muhammed Akdeniz, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

Samsun’da gerçekleşen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda grekoromen stil 71 kiloda olimpiyat şampiyonu olan Muhammed Akdeniz, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti. Milli güreşçiye Bursa İl Spor Müdürü Süleyman Şahin de eşlik ederken, ziyarete AK Parti Milletvekili Bennur Karaburun da katıldı. Vali Küçük, başarılarından dolayı milli güreşçiye cumhuriyet altını hediye etti.

Başarısından dolayı milli güreşçi Akdeniz ile gurur duyduklarını ifade eden Küçük, "Olimpiyat şampiyonumuzla gurur duyuyoruz. Gençlerimize örnek ve Bursa’nın medar-ı iftiharı oldu. Biz de bu başarıyı ilk günden haber aldık ve sevinç içinde olduk" şeklinde konuştu.

Milletvekili Bennur Karaburun, şampiyon güreşçiyi tebrik ederek, "Sevgili kardeşimi tebrik etmek istiyorum. Kardeşimizin olimpiyatlardaki üstün başarısından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu sporla birlikte bütün hayatında önemli başarılara imza atacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Milli güreşçi Muhammed Akdeniz ise, kazandığı başarıya disiplinli ve azimli çalışmalarına borçlu olduğunu ifade etti.