Samsunspor'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kırmızı Beyazlı futbolcular alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Trabzonspor ile oynanacak hazırlık karşılaşmasına çıkmama kararı aldıkları öğrenildi.

HAZIRLIK MAÇI İPTAL EDİLDİ!..

Lige verilen milli maç arası nedeniyle hafta sonu pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile hazırlık maçı oynamayı planlayan Samsunspor'da futbolcuların protesto krizi yaşandı. Samsunsporlu futbolcuların geçmişten gelen alacaklarının ödenmemesi nedeniyle hazırlık maçına çıkmayı istemedikleri öğrenildi. Bunun üzerine Trabzonspor - Samsunspor hazırlık maçının iptal edildiği bildirildi.

ZEREN: BALIKESİRSPOR MAÇINA KADAR SORUN DÜZELTİLİR

Trabzonspor ile oynayacakları hazırlık maçını oyuncuların moralinin bozuk olması nedeniyle iptal ettiklerini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren,  "Takım, 3 Nisan Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçına kadar hazırlıklarını Samsun'da devam edecek. Başkanımız Erkurt Tutu ve yönetim kurulunun futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasındaki sorunu maç gününe kadar çözeceğine inanıyorum." dedi.