Gözaltına alınan Türkan A.nın, 8 yaşındaki kızını taciz etmekle suçladığı Ferhan Y. ise iddiaların asılsız olduğunu belirterek, Herkes bir iddiada bulunabilir benim bir suçum yok dedi. Halk otobüsünde yaşanan bıçaklama ve tartışma anları ise aracın güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait 59 ZC 475 plakalı halk otobüsü şoförü Ferhan Y.nin kullandığı araç, yolcuları almak için dün gece Kumyol Caddesi üzerindeki durağa yanaştı. Burada araca binen Türkan A., otobüs hareket edeceği sırada çantasından çıkardığı bıçakla Ferhan Y.yi bıçakladı. Daha sonra ikili arasında çıkan tartışmada genç kadın, Öldüreceğim seni, sen benim kızımı nasıl taciz edersin? diye bağırırken, şoför Ferhan Y. ise Ne tacizi sen manyak mısın? diye karşılık verdi. Elinden bıçağı alınan Türkan A. ve Ferhan Y., diğer yolcuların araya girmesiyle araçtan indirildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince Türkan A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

KIZIMI TACİZ ETTİ

Genç kadın polis merkezinde, Ferhan Y.nin 8 yaşındaki kızını taciz ettiği için bıçakladığını söyledi. Gece yarısı alınan ifadesinin ardından Türkan A., serbest bırakıldı. Hafif yaralanan Ferhan Y. ise tedavisinin ardından bugün polis merkezine gelerek ifade verdi. Cumhuriyet Polis Merkezinde ifadesi alınan Ferhan Y., gazetecilere taciz iddialarının asılsız olduğunu söyledi. Halk otobüsünde kameralar olduğunu ve her şeyin oradan görülebileceğini kaydeden Ferhan Y., Türkan A.yı daha önceden tanıdığını ve çantasından kart çıkaracağını zannederken bıçakla saldırdığını belirterek, Herkes bir iddiada bulunabilir benim bir suçum yok ki. Kamera kayıtları var araçta, 7/24 izleniyor zaten. Evet eskiden tanıdığım bir bayandı, bunda kötü bir şey yok. Araçlarda kameralar her şeyi izliyor. Benim suçum varsa şu anda dışarıya çıkartmazlar zaten. Ben çantadan kart çıkartıyor zannettim. Muhatap olmuyorum kimseyle zaten. Onun için bekledim. O sırada bir anda saplayınca bende bıçağı aldım elinden o kadar. İddialar asılsızdır bu da ortaya çıkar zaten diye konuştu.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Dün gece yaşanan bıçaklı saldırı ve tartışma anları, halk otobüsünün güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde durakta otobüse binen Türkan A., çantasından çıkardığı bıçakla Ferhan Y.ye saldırdığı ve daha sonra aralarında tartışma çıktığı görüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak:Milliyet