Samsun Haber - İzmir uçağının 21.00'de kalkacak olması teknik heyetin planlarını da alt üst ederken takımın öğleden sonra idman yapması kararlaştırıldı 

UÇAK SAAT 21.00'DE 
Samsunspor'un pazar günü deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor.  Teknik Direktör Osman Özköylü'nün isteği üzerine Kırmızı-Beyazlı ekibin İzmir'e karşılaşmadan 2 gün önce gitmesi  kararlaştırıldı. Tüm hazırlıklar bu doğrultuda yapılırken kafilenin  bu akşam saat 19.30'da SunExpress'e ait uçakla İzmir'e gitmesi planlandı. Teknik Direktör Osman Özköylü, yolculuk öncesi antrenman programı uygulamama kararı aldı. Ancak bu sabah yaşanan gelişme planları alt üst etti.  SunExpress'e ait uçağın daha önce belirlenen saatte değil, saat  21.00'de Samsun'dan İzmir'e gitmek üzere havalanacağı belirtildi.

 

PLANLAR ALT ÜST OLDU
Uçağın rötarlı kalkacak olması haberinin kulübe ulaşır ulaşmaz hem Sportif Direktör Coşkun Zeren hem de Teknik Direktör Osman Özköylü büyük şok yaşadı. Nuri Asan Tesisleri'nde hemen acil olarak biraraya gelen Zeren ve özköylü, durum değerlendirmedi yaptı. İkili, uçağın rötarlı kalkacak olmasından dolayı öğleden sonra antrenman yaptırma kararı aldıkları öğrenildi.

 

Seyahat planında yaşanan sıkıntı üzerine Teknik Direktör Osman Özköylü, öğleden sonra antrenman kararı aldı.