Geceyi Güneysu İlçesi Merkez Mahallesindeki konutunda geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 13.30 sıralarında konutundan çıkarak bölgede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan beraberindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile Ada Camii Mahallesindeki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine ait yapımı süren konut inşaatlarını ziyaret etti.

Basına kapalı ziyaret ve incelemeleri ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan inşaat firması yetkilileriyle bir araya gelerek toplantı yaparak inşaat hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı ardından şantiye alanını da gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan işçilerle anı fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra yapımında sona gelinen yöre mimarisindeki 2 katlı konutun içerisine de girerek incelemelerde bulundu.
Erdoğan bu ziyaretin ardından Rize’nin Pazar ilçesine geçerek Rize-Artvin Havalimanı deniz dolgu sahasında incelemelerde bulundu. Şantiyede dolgu çalışmaları ile ilgili brifing alan Erdoğan’a Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu eşlik etti.