GİRESUN (AA) - TBF 2. Lig ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un antrenörü Burak Bıyıktay, "Hafta sonu konuk edeceğimiz Socar Spor'u yenerek, ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştıkları Afyon Belediye'yi 95 - 87 yenerek, iki hafta aradan sonra galip geldiklerini anımsattı. 

Hafta sonu kendi sahalarında Socar Spor'u ağırlayacaklarını kaydeden Bıyıktay,"Socar  Spor maçı bizim için çok önemli. Çünkü bizler gibi rakibimizin de galibiyet ve mağlubiyet sayıları eşit. Bu zorlu maçı kazanarak, hem ligdeki çıkışımızı sürdürmek, hem de rakibimiz karşısında bir adım öne geçmek istiyoruz" diye konuştu. 

Play offa kalma adına ligde kalan tüm maçları en az kayıpla atlatmak istediklerini ifade eden Bıyıktay, şöyle konuştu:

"Play offa kalmak istiyoruz. Bu nedenle kalan bütün maçlarımız çok önemli. Hiçbir maçımızı kaybetmeye tahammülümüz yok.  Ligin sonuna kadar en iyi şekilde mücadele edeceğiz." 

Bıyıktay, kadroda bulunan 5 oyuncunun sakatlıklarının bulunduğunu, bu nedenle Socar Spor maçı hazırlıklarını eksik kadro ile sürdürdüklerini sözlerine ekledi.