Yurdun çeşitli bölgelerindeki yardıma ihtiyaç duyan okullara yapmış olduğu yardımlarına bu yılda devam eden İhlas Koleji, farklı bölgelerden üç okula daha yardım elini uzattı.
Kampanyanın öncülüğünü, Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve velileri yaptı. Düzenledikleri kampanyayla bay bayan kıyafet, ayakkabı, mont, çocuk elbiseleri, kitap-kırtasiye gibi temel ihtiyaç malzemelerini içeren toplam 82 kolilik yardım topladı.
Hazırlanan yardım malzemeleri Trabzon Akçaköy İlköğretim Okulu, Urfa Viranşehir Kirlik İköğretim Okulu ve Şırnak Beytüşşebap Boğazören İlköğretim Okulu’na gönderildi.
Gönderilen malzemelerin ulaştığı okullardaki yöneticiler, yapmış olduğu bu yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını, öğrencileri ve kendileri adına ise İhlas Koleji’ne teşekkür ettiklerini belirtti.
KAZAZ: “BU BİZİM VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ”
Kendilerine gelen yardım isteklerine cevap verebilmek için okullarında böyle kampanyalar düzenlediklerini ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Kazaz, “Bizi biz yapan değerlerimizden biri de yardımseverliktir. Okulumuz Değerler Eğitimi Çalışmaları kapsamında her dönem düzenlemiş olduğumuz kampanyalarla ihtiyaç sahibi insanlara ve okullara temel ihtiyaç malzemeleri ulaştırıyoruz. İhlas Koleji olarak tüm öğrenci ve velilerimizi bu anlamlı yardım kampanyalarına göstermiş oldukları ilgi ve katkılarından dolayı kutlarım. Ayrıca öğretmenlerimize de bilinçli, yardımsever, paylaşmayı bilen öğrenciler yetiştirdiklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.