Best Model of World 2014 yarışmasının birincisi Caner Tanrıverdi, Estetik International Byomed şubesine gelerek iple kepçe kulak estetiği oldu.
Best Model Türkiye ve World birincisi, Türkiye’nin en yakışıklı erkeği seçilen Caner Tanrıverdi, yüz güzelliğini tamamlamak için ameliyatsız bir teknik olan iple kepçe kulak estetiği yaptırdı. 3 senedir modellik hayatına devam eden ve katıldığı yarışma neticesinde de modellik konusunda başarısını tescil ettiren Caner Tanrıverdi, uzun süredir kepçe kulak ameliyatlarını araştırdığını söyledi.
AMELİYATSIZ İPLE KEPÇE KULAK ESTETİĞİ
İple kepçe kulak estetiğini kısa sürede toparlanma ve anında sosyal hayata geçiş sansı verdiği için tereddütsüz yaptırdığını vurgulayan Tanrıverdi, ”Mesleğim gereği sürekli ekran önündeyim ve ya fotoğraf çekimleri yaptırıyorum. Kulaklarımda çok fazla açıklık olmamasına rağmen, farklı açılardan yakalanan çoğu fotoğraf karesi, beni rahatsız etmeye ve sıkıntı yaratmaya başlamıştı. Araştırmalarım sonucunda Estetik International Kliniklerinde, ameliyatsız iple kepçe kulak estetiği olmaya karar verdim, sonuçtan da son derece memnunum” ifadesinde bulundu.
10 DAKİKADA ESTETİK KULAKLAR
Kısa süren, kesi yapılmadan ve lokal anestezi altında yapılan bir uygulama olan iple kepçe kulak estetiği ile ilgili açıklamada bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur şunları söyledi: ”Kepçe kulak sorunu için, ince iğneler ve medikal sağlam ipler kullanarak, hastanın kulaklarına makul açıyı veriyoruz. Kulaklar kafatasına bu şekilde yaklaşarak, kepçe kulak görüntüsünden çıkıyor. Sadece iğnelerin açtığı girişlerle yapılan bu işlemde herhangi bir kesi yapılmıyor ve bu da hastanın anında sosyal yaşantısına dönmesini sağlıyor. Lokal anestezi altında yaptığımız İple Kepçe Kulak Estetiği, hastanın bilinci açık olduğu için, müdahaleyi izleme ve hatta verilen açıyı kontrol edebilme şansını da veriyor. Pansumana ya da bandaja gerek duyulmayan iple kepçe kulak estetiği sonrasında hastalarımıza sadece birkaç gün kullanacakları saç bandı takarak, taburcu ediyoruz.”