Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı son sırada tamamlayan Kayseri Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdürüyor. İlk yarıda alınan kötü sonuçların ardından kadrosunda revizyona giden Yeşil-Beyazlı takım 8 oyuncu ile yollarını ayırırken, 7 futbolcu ile resmi sözleşme imzaladı.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ikinci yarı çalışmalarını Teknik Direktör Sabahattin Tekin nezaretinde Antalya’da Grand Park Lara Otel’de sürdüren Kayseri Şekerspor, transferde elini çabuk tuttu. Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen oyuncular Gürol Karataş, Yasin Sarı, Süleyman Öztürk, Okan Ünal, Tugay Komşu, Tolga Değirmenci ve takımdan ayrılmak istediklerini yönetime bildiren Emre Gemici ve Zahid Aydın ile yollarını ayıran ekip, 7 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı. Antalya’da yapılan kampa katılan yeni isimler şöyle: Özgür Meriç Gayretli (Tokatspor), Yaşar Kabakçı (Tokatspor), Rıdvan Gökçe (Tokatspor), Muhammed Rıza Altıntaş (Fethiyespor), Mizgin Demir (Fethiyespor), Emre Erol (Çankırıspor), Şenol Büyükçekiç (Bergama Belediyespor)
İki önemli oyuncu ile imza aşamasına gelen Yeşil-Beyazlılar’ın bu oyunculara imza attırmasının ardından son bir transfer daha yapacağı öğrenildi. Öte yandan, Kayseri Şekerspor, Antalya kampında 10-16 Ocak tarihlerinde üç hazırlık maçı oynamak için rakip arayışlarını ise sürüdürüyor.