Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Bahçecik köyünde hizmet verecek olan köy konağı törenle hizmete açıldı.
Araç ilçesine bağlı Bahçecik köyünde Bahçecik Köyü Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan köy konağı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Araç Kaymakamı Halil İbrahim Çelik, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, ünlü sanatçı Ahmet Ayverdi ile vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, daha önce köy yolu olan ve Araç ilçesine bir hayli uzak olan Bahçecik köyünün yollarının asfaltlandığını belirterek, “Kastamonu’nun en ücra köşesine kadar hizmet götürmeye gayret ediyoruz. İnşallah bu hizmetlerimiz kesintisiz önümüzdeki yıllarda devam edecektir” dedi.
Köy konağının açılış kurdelesini kesen Metin Çelik ve beraberindekiler, konağı gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Konağın açılışından sonra Kastamonulu ünlü sanatçı Ahmet Ayverdi, söylediği birbirinden güzel şarkılarla, davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.
Öte yandan, düzenlenen eğlencenin ardından davetlilere yemek ikram edildi.