AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı, Fatih Beder ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Seçimleri’nin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Dönüm noktasının istikrarın sürmesi, hükümetteki icraatların devam etmesi, halkın ve milletimizin kazanması için çok önemli bir seçim süreci olduğunu belirten Yurdunusven, “Biz bugüne kadar hep millete giderek sorduk, millet bize teveccüh gösterdi, ama bazıları sandığa göstereceği yerde sokaklara gösterdi. Afyonkarahisar’da 25. Dönem Milletvekili Adayları ile birlikte AFSİAD’a bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda da AFSİAD ve onun arkasındaki bütün üyelerimizden de hükümetimiz için, istikrarımız için ve geleceğimiz gençlerimiz için destek istiyoruz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz yüzde 75 sözünü yerine getirerek Afyonkarahisar’dan TBMM’ne 5 milletvekili göndermek istiyoruz” diye konuştu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in söylediklerine tamamen katıldığını belirterek, “7 Hazirandan sonra inşallah Türkiye son 13 yıla dair ilk defa 4 yıl istikrarlı, sakin bir sürece girecek. AK Partinin ilk kurulduğu yıllarda çok ciddi anlamda çalışmalar sekteye uğratılmıştı. O ilk 4 yıl aslında 2 yıllık bir süreç gibi çalışılmıştı. 4 yıl bizim için, iş adamları ve sanayiciler anlamında çok önemli bir 4 yıldır. Dolayısıyla Türkiye’nin ihracatının gelişmesi sanayiyi daha iyi noktalara gelmesi içinde biz de tabii ki istikrarlı, huzurlu, gelişmiş, kalkınmış bir ülke niyet ediyoruz. Çocuklarımızın egemenliği içinde bu şart diye düşünüyoruz. Dolayısıyla inşallah önümüzdeki seçimlerin milletimizin ve Afyonkarahisar adına en iyi şekilde başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.