Antalya’nın Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okullar arası Basketbol Turnuvası"nda Başarı Koleji öğrencileri şampiyon oldu.
Başarı Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Ök gözetiminde turnuvaya katılan Küçük Erkek Basketbol Takımı, oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak ilçe şampiyonluğunu elde ederken, Yıldız Erkek Basketbol Takımı ise final karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji’ne 44-42 yenilerek ikinci oldu.
Küçük Erkek Basketbol Takımı’nın ilçe şampiyonu, Yıldız Erkek Basketbol Takımı’nın ise ikinci olması Başarı Koleji’nde büyük sevince neden oldu.
Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, "Çocuklarımızın akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı olmaları için her türlü imkanı sağlıyor, her türlü desteği veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımıza yetenekleri doğrultusunda uzman eğitimcilerimizle her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Katıldıkları maçlarda okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek yüzümüzü güldüren çocuklarımızı, ailelerini ve onları eğiten öğretmenlerini kutluyor, öğrencilerimize bundan sonraki katılacakları bütün maçlarda başarılar diliyorum" dedi.