AK Parti Üniversite Birimi, Bartın ÜNİAK, AK Parti Bartın Milletvekili aday adayları ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Bartın’da bir kafeteryada düzenlenen kahvaltı programında, Bartın milletvekili aday adayları üniversitelilerle buluştu. Kahvaltı sonrası milletvekili aday adayları kendilerini tanıtarak, yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, "Bugün bu kahvaltı sofrasında bizi bir araya getiren aday adaylarımızla bizi bu sofrada buluşturan üniversiteler birim başkanımız ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bartın’da öğrenim hayatını sürdürüyorsunuz. Bartın, Türkiye’nin en güzel köşelerinden bir tanesidir. Üniversitemiz yeni kuruldu. 2008 yılında kuruldu gelişimini sürdürüyor. Şuan Ağdacı kampüsünde ve yeni mühendislik kampüsünde 12 bin civarı öğrencimiz var. Hedefimiz 20 bin öğrenci demiştik. Tabi bu hedefe çok yaklaştık. Yeni kampüs alanında çalışmalar devam ediyor. Çok yakın zamanda inşallah o binalar bittiğinde önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında alacağımız öğrencilerle beraber 15-16 bini geçecektir. Bir sonraki yılda 20 bin öğrenci hedefimize ulaşmış olacağız. Bartın’ı bir eğitim şehri yapacak olan Bartın Üniversitesidir" dedi.
Düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Asım Kulak, İbrahim Kabarık, Mustafa Yelkenci, Yaşar Arslan, Ahmet Bensiz ve üniversite öğrencileri katıldı.