HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Tüketici Ürünleri Kategori Yöneticisi Fatih Atlıbatur, “Müşterilerimize kulak verdik ve onların istekleri doğrultusunda en mükemmel masaüstü aile bilgisayarını meydana getirdik” dedi.

HP Türkiye, Pavilion All-in-One (AiO) serisinin yenilenen ’24’ ve ’27 modellerini duyurdu. Şirketin Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Tüketici Ürünleri Kategori Yöneticisi Fatih Atlıbatur, "HP Pavilion All-in-One’ı yeniden tasarlarken müşterilerimize kulak verdik ve onların istekleri doğrultusunda en mükemmel masaüstü aile bilgisayarını meydana getirdik. Bu güçlü masaüstü bilgisayar; bağlantı gücü, iş veya okul için kullanım ve daha az enerji tüketimi gibi bir ailenin tüm ihtiyaçlarına ve isteklerine yanıt vermesinin yanı sıra mimariden esinlenen tasarımıyla da şıklığı ve karakteri bir araya getirerek girdiği evi zenginleştiren bir yatırıma dönüşüyor" dedi.

HP’nin yeni modelleri özelliklerinden gizli kamera seçeneği, özellikle çocuklarının güvenliği için gizliliği önemseyen pek çok müşterinin dikkatini çekecek. Windows Hello aracılığıyla yüz tanıma özelliği etkin hale getirilebilen isteğe bağlı kızılötesi kamera özelliği de güvenlik seviyesini üst düzeye çıkarıyor. Gizli kamera kullanımda değilken saklanabiliyor. 8.5 mm ile bir önceki serisinden yaklaşık yüzde 40 daha ince olan bilgisayar, 16 GB’a ulaşan belleğiyle, oyun gibi grafik yoğun faaliyetler ile fotoğraf ve video düzenleme gibi zorlu uygulamalarda daha iyi performans ve tepki hızı sağlıyor.