Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi Nikah Salonunda Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında gerçekleşen toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Eylül 2017 Meclis Gündeminde, Tarıma olan duyarlılığı arttırmak, tarımsal etkinliklerin önemi konusunda vatandaşları bilinçlendirmek, çevre bilinci oluşturmak ve kültürel gelişime katkıda bulunmak amacıyla Eylül ayı içerisinde 3. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali’nin düzenlenmesi ve festivalde yapılan harcamaların Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bütçesinden ödenebilmesi konusunun belediye meclisinde görüşülerek karara bağlandı.

Komisyon kararları ve önergeler değerlendirildi

Toplantıda son olarak Süleymanpaşa Belediye Meclisinin Temmuz ayında yapmış olduğu toplantıda ihtisas komisyonlarına havale edilen evraklar görüşüldü. İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 6, Çevre ve Diğer İşler Komisyonundan gelen 1 komisyon kararı ve 4 önerge de görüşülerek karar verildi.

Toplantının sonunda Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin bir sonraki meclis toplantısının 4 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirileceği ifade edildi.