Narman da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Kaymakam Murat Eren Makamına geçerek Makamını 18 Mart Orta okulu öğrencilerinden Edanur Kul’a devretti.
Kaymakamlık makamını devralan Edanur Kul makam da yaptığı kısa konuşmada “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 95. Yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Edanur Kul “ Narman kaymakamlığı sırasında çalışmaları ve özellikle eğitim konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Sayın Murat Eren’e teşekkür ediyorum “ dedi.
Daha sonra Kaymakam Eren öğrencilere çeşitli hediyeler taktim etti. Törenlere hava muhalefeti nedeniyle kapalı spor salonunda devam edildi. Burada saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Murat Eren, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adnan Arabul ve Belediye Başkanı Ahmet İşleyen öğrencilerin bayramını kutladılar.
Tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yavuz un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler ve ilçe milli eğitim müdürlüğünce düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Murat Eren, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adnan Arabul ve Belediye Başkanı Ahmet İşleyenin hediyelerini takdim etmelerinin ardından sona erdi.
Törenlere İlçe Kaymakamı Murat Eren, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adnan Arabul ve Belediye Başkanı Ahmet İşleyen diğer daire müdürleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.