Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aztopal, Yılport Samsunspor'un yeni teknik direktörünün en geç Pazartesi günü belli olacağını ifade ederken, Hacettepe maçına Boyar ve ekibiyle çıkılacağını belirtti.

ERTUĞRUL SAĞLAM'LA ANLAŞILDI MI?

Basın mensuplarının Ertuğrul Sağlam'la anlaşma iddialarını sorması üzerine Aztopal, "Ertuğrul Sağlam zaten bir açıklama yaptı. Başkanla görüştüğünü, fikir alışverişinde bulunduğunu ama herhangi bir teklif gelmediğini doğruladı. Böyle bir durum söz konusu değildi zaten." dedi.

HACETTEPE MAÇI BOYAR'LA

Hacettepe maçına Recep Sermet Boyar'la çıkılacağını vurgulayan Aztopal, "Bu hafta da federasyonun verdiği bir süre var biliyorsunuz. Teknik direktör sözleşmesi feshedildikten sonra 14 günlük sürede kulüp kendi bildirdiği kişilerle maça çıkabiliyor. Nitekim Hacettepe maçına da bu şekilde çıkacağız. Aynı Gümüşhane ve Zonguldak maçına çıktığımız teknik kadroyla. Dolayısıyla o zamana kadar bir hoca şeyimiz olmayacak. Ondan sonra da elbette, yasal olarak o süre dolduğu için bir teknik direktör anlaşması yapmamız gerekiyor.  Dolayısıyla önümüzdeki hafta mecburen bu işi tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖR KULÜP İÇİNDEN OLABİLİR Mİ?

Sosyal medyada sıklıkla gündeme gelen ve yeni teknik direktörün Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar olacağı iddialarına da değinen Aztopal, basın mensuplarının "Yeni teknik adam kulüp içinden olabilir mi?" sorusuna, "İçimizden de olabilir. Herkes birbirini tanıyor, hatta geçen seneden beri beraber. Dolayısıyla dediğimiz gibi süreyi Hacettepe maçında tamamlayacağız, Hacettepe maçını tamamladıktan sonra durum çok daha netlik kazanacak. 14 günlük süre Pazartesi günü bitiyor, dolayısıyla yeni ekiple anlaşmış olmamız gerekiyor." cevabını verdi.

ADAY VAR MI?

Aztopal, açıklamasında bir iki adayla görüştüklerini belirterek, transferin gerçekleşmediğini aktardı. Aztopal konuşmasını şu şekilde bitirdi:

"Geçtiğimiz hafta görüştüğümüz bir iki aday oldu, gerçekleşmedi, sonuçlanmadı. Şimdi dediğimiz gibi Gümüşhane ve Zonguldak maçına çıkan ekiple çıkacağız, ondan sonra da netleşmek zorunda."

Haber: Mustafa TOGUR