Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’un teknik direktörü Mutlu Topçu, hafta sonu kendi sahalarında oynanacak Kayserispor maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Celal Doğan Tesisleri’nde akşam saatlerinde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde antrenmana çıkan oyuncular, düz koşu yaptı. Kondisyon ve pas çalışması yapan kırmızı-siyah takımın oyuncuları, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Sakatlığı devam eden Camara ve Putsila takımdan ayrı çalışırken, Camara’nın durumunun maç saatinde belli olacağı açıkladı. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Mutlu Topçu, kendi sahalarında ilk galibiyetlerini almak istediklerini kaydederek, şunları dedi: "Disiplin konusunda daha derli, toplu oynamak zorundayız. Özellikle gol yedikten sonra inşallah yemeyiz. Üstün gelen taraf biz oluruz. Sezon başından beri takımımıza diyoruz ki, bizler futbol oynamayı isteyen, arzulayan bir takımız, o yüzden sahaya çıkıyoruz. Pas yapan bir takımız. Özellikle iç sahada sahanın bozukluğu bizi çok etkiledi. Deplasmanda da oynadığımız maçlarda hem Bursaspor’un hem de Akhisar’ın sahası gerçekten iyiydi. Bu da bize pozitif etki ediyor, çünkü çok oynamak isteyen, arzulayan takımız. Şimdi bu şanssızlığı Kayserispor karşılaşmasında kırmak istiyoruz. Bu hafta bizim için çıkış haftası. İçeride 3 puanla inşallah tanışırız."
Takımın orta saha oyuncusu Erdem Şen ise, Kayserispor karşılaşmasına tempolu bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyoruz. Antrenmanlarımız tempolu bir şekilde devam ediyor. Takım olarak konsantre halindeyiz. İç sahada galip gelmenin vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Herkes bunun öneminin farkında. Bu hafta sonu oynayacağımız karşılaşmadan galip gelmek istiyoruz. Rakibimiz Kayserispor. Maçı kazanıp onlardan üst sıralarda olmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI