CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, sanayiciler, esnaf odaları, ziraat odaları ve sivil toplum kuruluşları ile yapılacak 'Ekonomi Masası' toplantısı için Samsun'a geliyor.

EKONOMİ MASAYA YATIRILACAK

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, 23 Haziran Parşembe günü enel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın Samsun'a geleceğini açıkladı. Türkel, Öztrak'ın 'Ekonomi Masası' toplantıları kapsamında Samsun'da meslek odaları temsilcileri, ziraat odaları, TMMOB'a bağlı odalar, Baro, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları, kadın girişimci dernekleri ve esnaf sanatkar odası temsilcileri bir araya geleceğini söyledi. 

SORUNLAR TESPİT EDİLECEK

Ülke ekonomisinin iyi durumda olmadığını ifade eden CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Faik Öztrak'ın Samsun programı ile ilgili Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz sayın Faik Öztrak, Ekonomi Masası toplantıları kapsamında Samsun'a gelerek, sanayici, işadamı, çiftçi ve esnaflarımızın temsilcilerini dinleyecek. Yapılacak toplantıda Samsun'da ekonomik anlamda yaşanan sıkıntı ve sorunlar tespit edilecek." 

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.