SAMSUNSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ İLE KARŞILAŞACAK

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Samsunspor, 8 Ekim Cumartesi evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. İki takım daha önce 45 kez resmi müsabakada birbirlerine rakip oldu. Bu maçların 16’sını Gençlerbirliği, 12’sini de Samsunspor kazanırken, 17 maç beraberlikle sonuçlandı. 2 takımın Samsun’daki mücadelelerinde Samsunspor 8, Gençlerbirliği 6 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Samsun’da oynanan 7 mücadelede ise takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

DEPLASMANDA MAĞLUBİYET GÖRMEDİ

Gençlerbirliği geride kalan haftalarda ligde 6 mücadelede 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 6 puan toplayabildi. Rakip filelere 9 gol gönderen başkent temsilcisi, kalesinde ise 10 gol gördü. Ankara temsilcisi bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

SAMSUNSPOR 10 PUAN TOPLAYABİLDİ

Ev sahibi Samsunspor ise bu sezon ligde 7 müsabakada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 10 puan toplayabildi. Rakip filelere 9 gol gönderen Samsun temsilcisi, ağlarında 7 gole engel olamadı. Kırmızı-beyazlılar, bu sezon evinde oynadığı 3 maçta 1’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet elde ederek istikrarsız bir görüntü çizdi.

SAMSUNSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

8 Ekim Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç, Hüseyin Aylak ve Bersan Duran hakem üçlüsü yönetecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.