Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Muharrem ayı münasebetiyle Altınordulu vatandaşlara aşure dağıttı.

Ordu Altınordu Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra anlamlı gün ve gecelerde de sosyal faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi tarafından Aşure Günü dolayısıyla aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı Köprübaşı’nda kurulan stantta yapıldı. Altınorduluların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtım etkinliğine katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise burada vatandaşlara tek tek aşure dağıttı.

Başkan Tekintaş, organizasyonun Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale geldiğini söyledi. Muharrem ayının ve hicri yılın herkese güzellikler getirmesi temennisinde bulunan Başkan Tekintaş, "Milletimiz açısından önemli günlerden birisi olan Aşure Günü içerisindeyiz. Biz de dinimizden ve inancımızdan kaynaklı olan bu güzellikleri yaşatabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altınordu Belediyesi olarak aşure dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Ben özellikle Altınordu’da yaşayan kardeşlerimize, ülkemize, dünya alemine ve tüm Müslümanlara hicri yılın hayırlı olmasını ve Muharrem ayındaki bu güzelliklerin tüm yıl sürmesini temenni ediyorum. Bu güzellikleri yaşamak için bugün bir arada olduk. Aşure Günümüz kutlu ve mutlu olsun, hicri yılımız mübarek, Muharrem ayımız da hayırlı olsun" dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinden duydukları memnuniyetini dile getiren Altınordulular ise emeği geçen herkese teşekkür etti.