Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından organize edilen Eshab-ı Kehf’te Hıdırellezi etkinlikleri kapsamında Akdeniz Mehteran takımı, verdiği konser ile Tarsusluları coşturdu.
Akdeniz Mehteran Takımı, Hz. Danyal meydanında başlayan yürüyüşü Yarenlik alanında verdiği konser ile son verdi. Geçiş güzergahında vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören mehteran takımı, seslendiği marşlarla keyifli bir gün yaşattı. Mehteran takımın fotoğraf ve görüntülerini almak isteyen Tarsuslular adeta yarıştı. Konser sonunda Mehteran takımı alkışlarla uğurlandı.
Eshab-ı Kehf’te gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında bu tür aktiviteler düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, 21 yıldır Hıdırellez etkinliğini Tarsuslular birlikte coşkulu bir şekilde kutladıklarını, kentte yaşayanlarla milli, dini ve kültürel motifleriyle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yürüyüşe MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili adayı Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, MHP Mersin Milletvekili adayları Baki Şimşek ve Tolga Arslan, oda ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kuvay-i Milliyeciler, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.