Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs dolayısıyla bin 800 öğrenciyi 50 otobüsle Anıtkabir’e götüreceğini açıkladı.
Pamukkale Belediyesi önemli bir organizasyona daha imza atıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik önemli bir organizasyona hayata geçirdi. Pamukkale Belediye Meclisi Mayıs ayı son oturumunda alanın karar ile ilçede yaşayan bin 800 lise öğrencisi 200 öğretmen aynı anda 50 otobüsle Anıtkabir’e götürülecek. Başkan Gürlesin yine Meclisten aldığı onay ile 17-18 Haziran’da 400 öğrenciyi 50 öğretmeniyle birlikte Çanakkale’ye gönderecek.
Ülkenin geleceği olan gençlerde vatan ve ülke bilincinin oluşturulması ve milli duyguların genişletilmesi amacıyla böylesi dev bir organizasyona imza attıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan gençlerimize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çok beğenecekleri büyük bir sürpriz hazırladık. Pamukkale Belediye Meclisimizin aldığı karar gereği lise son sınıfta okuyan bin 800 gencimizi 200 öğretmeniyle birlikte Ankara’ya Anıtkabir’e göndereceğiz. 50 otobüsle Pamukkale İlçemizden yola çıkacak olan gençlerimiz, Anıtkabir ziyareti sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de gidecek. Bu ülkenin yakın geleceğinde artık gençlerimiz olacak. Ayrıca Meclisten aldığımız kararla 17-18 Haziran’da 400 öğrenciyi 50 öğretmeniyle birlikte Çanakkale’ye göndereceğiz. Milletimizin bağımsızlığa olan tutkusuyla her ne şart altında olursa olsun vatanımızdan asla vazgeçmeyeceğimizin bir kez daha tüm dünyaya duyurulduğu, tarihin ve dünyanın akışının değiştiği böylesi önemli bir destanın yazıldığı o toprakları öğrencilerimiz gezecek. Gençlerimizin ufuklarını açmak ve geleceklerine yön vermek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliklerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.