TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yeniden başladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında olan Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Belkalem, Medjani, Constant, Yatabare, Waris, Papadopoulos ile sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Deniz Yılmaz, Bosingwa ve Cardozo katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Aykut Demir ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı.

Bordo mavili futbolcular, kondisyon artırmaya yönelik idmanla antrenmanı tamamladı.

-Cardozo'nun sakatlığı-

Öte yandan, Trabzonspor'da ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında sağ ayak arka adalesindeki çekme nedeniyle forma giyemeyen Cardozo'nun sakatlığı sürüyor. Kondisyon salonunda çalışan ve riske edilmeyen futbolcu, iyileştikten sonra antrenmanlara başlayacak.

Uzun süreli sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Deniz Yılmaz ve Bosingwa ise Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor, yarın basına kapalı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek. Bordo mavililer, 6 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile saat 18.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hazırlık maçı oynayacak.