SMG'YE ÖZEL AÇIKLAMA 

U19 Millîler, kasım ayında oynayacağı UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme grubu maçları öncesi, Samsun'da Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde çalışmalarına devam ediyor. Kadroya davet edilen sporculardan Furkan Yöntem, Efe Sarıkaya, ve Emir Bars Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu.  Sporcuların hedefi, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme grubunda en iyi şekilde temsil etmek. 

"ÇOK MUTLUYUZ"

Altınordu'dan aday kadroya davet edilen Furkan Yöntem, "Milli takıma geldiğim için çok mutluyum. Milli takım için yıllarca emek verdim. Burada olduğum için mutluyum. Burada hep bir aile ortamı var. Yüzde yüzümüzü vererek, çalışıyoruz. O yüzden başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Her zaman özverili olsunlar. Hedefleri olsun ve çok çalışsınlar. Çalışınca her şey oluyor" dedi. 

YOĞUN ÇALIŞMA 

Altay'dan stoper oyuncusu Efe Sarıkaya, "Kampımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Avrupa şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Burada bir aile ortamı oluşturduk. Artık şampiyona öncesi son hazırlıklarımız. Kasım ayında en iyi şekilde Ay - Yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz ve başarılı olacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu. 

BAMBAŞKA BİR GURUR 

PSV Eindhoven'de forma giyen orta saha oyuncusu Emir Bars, "Keyfimiz yerinde çalışmalarımız gayet güzel geçiyor. Milli formayı temsil edecek olmak bizim için büyük bir gurur. Yurtdışında forma giyiyorum, ama milli takımımızı her zaman temsil etmek istiyordum ve aday kadroya seçildiğim için çok büyük bir gurur yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.