Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde Doğanşehir Belediyespor Kulübü tarafından iftar programı düzenlendi.
Doğanşehir Belediye Parkı’nda verilen iftar yemeğinde bir teşekkür konuşması yapan Doğanşehir Belediyespor Başkanı Nusret Ürkmez, Ramazan ayının sona erdiği bugünlerde bir araya gelmekten dolayı mutluluklarını dile getirerek davetlerine katılan herkese teşekkür etti.
Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu ise yaptığı konuşmada, Doğanşehir’e 6 aylık geçici görevle geldiğini ve bu süre zarfında bir çok projeye imza attıklarını belirtti. Ancak zamanlarının yetmediğini dile getiren Irgatoğlu, “Doğakamp adı altında kurduğumuz STK ile Doğanşehir’i Doğa sporları merkezi yapmayı planlıyoruz. Projelerin birçoğu onaylandı. Doğanşehir’i bölge için spor merkezi haline getirmeyi umut ediyoruz. Ben yakında aranızdan ayrılacağım ama gönlüm burada kalacak. Umut ediyorum tekrar görüşme fırsatımız olur” dedi.
İftar programına katılan Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Doğanşehir eski Belediye Başkanı ve Doğanşehirspor’un kurucularından Cengiz Özdemir’de birer konuşma yaptı.
İftar yemeğine Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Doğanşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Nusret Ürkmez, Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Doğanşehir eski Belediye Başkanı ve Doğanşehirspor’un kurucularından Cengiz Özdemir, Doğanşehir İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Dursun Ergen, Futbol Hakemi Erdoğan Özdemir ve sporcular katıldı.