Görev yaptığı Kuzey Irak’ın Kulika bölgesinde şarapnel parçalarıyla sağ bacağından yaralanan Uzman Çavuş Ali Gezer’in (24) hava değişimi için geldiği baba ocağı Nazilli’de ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi.

4 Temmuz Salı günü Kuzey Irak’ın Kulika bölgesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında yaşanan, 3 askerin yaralandığı ve 9 PKK’lının ölü olarak ele geçirildiği çatışmada yakınına düşen roketle sağ bacağından yaralanan Nazillili Uzman Çavuş Ali Gezer’i, Nazilli Kaymakamlığı’na vekâlet eden Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Garnizon Komutanı Per. Ütğm. Samet Demed, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ütğm. Yalçın Gürenci ziyarette bulundu. Gazinin Turan Mahallesi’ndeki baba evine gelen protokol üyeleri Gazi Gezer’den sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

Devletin her zaman özellikle şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu dile getiren Kaymakam Kaya, tedavi süresince her türlü desteğin verileceğini söyledi. Askeri yetkililer ise gazinin tedavisi için gerekli kurumlarla görüşüldüğünü ifade etti. Belediye başkanı Haluk Alıcık ise bu tür durumlarda çok hassas olduğunu belirterek ilçeye gazi geldiğini basından duyduğunu belirtti. Gazi’nin kendisinden ve ailesinden de bilgiler alan Başkan Alıcık, "Resmi kanaldan bizlere bir bilgi gelseydi şimdiye kadar çoktan gelir sizleri görürü ihtiyaçlarınızı gideririrdik. Bunlar bizim boynumuzun borcu. Her türlü ihtiyacınızda burada olduğumuzu asla unutmayın " dedi.

Gazi Ali Gezer ve ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son günlerde ziyaretçilerin arttığını ve bundan dolayı da moralinin yüksek olduğunu söyledi.