Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- ALTAY'da Altyapı Genel Koordinatörü Celal Bölgen ile Futbol Okulları Koordinatörü Ahmet Nezih Ezberci'nin geçen hafta istifa etmesi yönetimi harekete geçirdi.
Bölgen ve Ezberci'nin, altyapıda yaşanan sorunlar nedeniyle görevi bırakmalarının ardından Altyapı Sorumlu Yöneticiler Ahmet Erboy ve Polat Özen'in güçlü bir idari yapılanma için çalışmalara başladığı bildirildi. A takımdaki sorunları çözmeye çalışırken altyapıyla yeterince ilgilenemediklerini itiraf eden yöneticiler, "Üst yapıdaki sıkıntıları büyük ölçüde aştık. A takımda işler yoluna girdi, önümüzdeki süreçte altyapı için daha fazla çalışacağız" dedi.

Camianın dikkatini çekmek için istifa ettiğini dile getiren Bölgen, "Bir antrenörün cebinde simit parası yoksa, antrenmana nasıl geleceğini düşünyorsa biz ondan verim alamayız. Övündüğümüz altyapı amatörce değil, planlı programlı yönetilmeli" derken asılsız dedikodularla yıprandığını söyleyen Ezberci, şunları söyledi:
"Kulüpten çıkarım varmış gibi söylentiler yayılmaya başladı. Oysa 17-18 bin TL alacağım var. 17 farklı merkezde futbol okulu açtım. 300 sporcudan 854 sporcuya ulaştık. Yönetim sözlerini tutmadı. İlgi sıfıra indi. Sorunları anlatmama rağmen bana kimse kulak asmadı."   FOTOĞRAFLI