Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde uzun süredir galibiyet alamayan Palandöken Belediye Spor Erkek Voleybol takımı konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u eli boş gönderdi.
Palandöken Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, son haftalarda yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle ligde alt sıralara gerilediklerini söyledi. Play-aut’tan uzaklaşmamak istediklerini belirten Kulübün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Bulutlar, bu yüzden de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade etti. Zorlu maçtan aldıkları galibiyetin kendilerini rahatlattığını aktaran Bulutlar, şunları kaydetti: “Son haftalar da iyi oynamamıza karşı son anlar da rakiplerimize set veriyorduk. İstanbul karşısın dada mağlubiyet alsaydık hem çok üzülürdük hem de işimiz zora girecekti ama çok şükür galibiyete ulaştık. Hedefimize ulaşmak için bunun bir başlangıç olması lazım. Bu hafta deplasmanda Şahinbey Belediyespor ile karşılaşacağız. İnşallah Şahinbey Belediyespor karşısında da çıkışımızı sürdürürüz.” Dedi.
BU GALİBİYET BİZİ KENDİMİZE GETİRDİ
Palandöken Belediyesi Voleybol takımı maçın bitimiyle birlikte salonda uzun süre taraftarıyla galibiyetin sevincini yaşadılar. Palandöken Belediyesi Voleybol takımı hocası Mustafa Çayır,” Uzun süredir almak istediğimiz bu galibiyeti son dakikalarda kaybediyorduk bu defa takım olarak inandık ve başardık. Bu galibiyet bizi kendimize getirdi. Alınan puanlar Play-aut’a çok işimize yarayacak. Galibiyetimizi Belediye Başkanımıza, kulüp başkanımız ve taraftarlarımıza hediyemiz olsun” diye konuştu. Palandöken Belediyespor, çekişmeli geçen maçta rakibini 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Palandöken Belediyespor: 3 İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1 Salon: Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Hakemler: Ozan Sarıkaya ve İbrahim Ünal Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol takımı: Valkiers, Faik Yaz, Umut Baran Yücel, Mete Gügör, Fazio, Ali Alp Çayır, Süleyman Kolişler (Ömer Kurtay, Mehmet Yeşilyemiş, Martins,Ali Özgür Ramis) İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı: Antonovich, Fatih Cihan, Kadir Cin, Erdem, Coskovic, Murat Yenipazar (Burak, Mert, Özkan Hayırlı, Matic, Caner Pekşen, Çağlar Aksoylu) Setler: 25-15, 25-23, 25-23.25.20 Süre: 1 saat 48 dakika.