Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, yerel seçimlerde hiçbir bölgede hiçbir parti veya oluşumla ittifakları olmadığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, seçim çalışmalarını memleketi Denizli’de sürdürüyor. Bir haftadır Denizli’de olan ve birçok ilçe ve mahalleye giden Keskin, vatandaşların CHP’ye yoğun ilgi gösterdiğini anlattı. Bayramyeri Meydanı ve Kaleiçi Çarşısı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Adnan Keskin, yerel seçimlerde her bölgede kendi adaylarıyla yarışa girip başarılı olacaklarını söyledi.

KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİK

Yerel seçimler için tüm siyasi partilerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler de Denizli merkezi ve ilçelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yerde en güçlü adaylarımızla yarışa katıldık. Bu yarışta en iyi sonucu almaya çalışacağız. Hakkımızda ittifak söylentileri çıkarıyorlar. Ancak biz, her yerde kendi adayımızla yarışacağız. Cemaatle de ittifak yapacağımız söyleniyor. Bizim kimseyle bir görüşmemiz yok. Ama cemaate gönül vermiş vatandaşlar bizlere oy vermeyi uygun görmüşlerse elbette mutlu oluruz. Sonuçta onlar da bu ülkenin vatandaşlarıdır."