İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, başarılı olmanın sırrının bedel ödemekten geçtiğini, o bedelin de çok çalışmak olduğunu söyledi.

Korkusuz, Ofisler Türkiye Direktörü Yakup Özaydın, Dağıtım Direktörü Yusuf Güler, Adana Bölge Müdürü Cumali Geleri ve Osmaniye Bölge Müdürü Ahmet Aslan ile birlikte Mersin’deki İhlas Pazarlama personeliyle bir araya geldi.

İhlas Pazarlama Mersin Bölge Müdürü Bülent Saymalı ve çok sayıda pazarlama personelinin katıldığı toplantıda konuşan Korkusuz, şirketin önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve projeleri konusunda bilgiler verdi. Daha iyi olmak için neler yapılması gerektiği yönünde çalışanlarla görüş alışverişinde de bulunan Korkusuz, "Başarılı olmak için mükemmel olmanıza gerek yoktur. Gayret etmeniz ve çok çalışmanız yeterlidir. Başarının sırrı yoktur, bedeli vardır. O bedel de çok çalışmaktır. Sürdürülebilir başarının en büyük ilaçlarından biri ise bu başarının kutlanmasıdır. Biz başarılı personelimizi kutluyor ve takdir ediyoruz" dedi.

Müşteri memnuniyetini esas aldıklarını, tüketiciye daima kaliteli ürün sunma gayreti ve çabası içerisinde olduklarını vurgulayan Korkusuz, "Sahada çalışanların fikirlerini de dinleyerek işlerimizi daha mükemmel hale getirmek ve keyifle çalışma arzusu içerisindeyiz. Biz büyük bir aileyiz. Bu kurumun temelinde sevgi var. Bu bizim en büyük enerji kaynağımızdır" diye konuştu.

Gelecekle ilgili planlarını da anlatan Korkusuz, "Gelecekte çok güzel günler bizi bekliyor. Buna inanıyorum. Hep birlikte o günleri görürüz inşallah. Satışı ve performansı arttırmak için daima yanınızda olacağız. Sizlerin işinizi daha kolay yapmanız için yatırımlara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.