Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanlarından Alican Acar, Türkiye genelinde uyuşturucuyla mücadele kampanyalarına başlayacaklarını söyledi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanlarından Alican Acar, Genel Merkezde basın toplantısı düzenledi. Acar, "Kuruluş olarak Türkiye genelinde uyuşturucuyla mücadele kampanyalarına başlayacağız" dedi.

Alican Acar yaptığı açıklamada "Hiçbir gencimizi uyuşturucuya kurban vermeye tahammülümüz kalmamıştır. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezinde Uyuşturucuyla mücadele birimi kurulacak ve bu birim Türkiye genelinde verileri toplayacak ve bu doğrultuda uyuşturucuyla mücadele politikası belirlenecektir. Önümüzdeki günlerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a ana muhalefet lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na uyuşturucuyla mücadele raporları hazırlanarak proje halinde takdim edilecek. Uyuşturucuyla mücadelede devletimizin ve hükümetimizin bütün birimleriyle birlikte çalışarak ortak hareket edeceğiz" ifadelerini kaydetti.