LÖSEV yardım tırı Edirne’de, lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerine Kurban Bayramı öncesi yardımda bulundu. Çocuklar, LÖSEV yardım tırı sayesinde Kurban Bayramı öncesi mutluluk yaşadı.

Kuru gıdadan et ve et ürünleri, giysiden temizlik malzemesine, oyuncaktan mobilyaya kadar birçok üründe Kurban Bayramı öncesi yardımda bulunan LÖSEV yardım tırı, lösemili ve kanserli çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Edirne’de Erasta AVM’nin önünde stant açan LÖSEV yardım tırı, ihtiyaç sahibi lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerine Kurban Bayramı öncesi sürpriz yaparak hediyeler dağıttı.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, "LÖSEV Anadolu’nun en uzak şehirlerinden, köylerine dek ulaşarak, oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürüyor. Hastalarımız ve aileleri kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ve et ürünlerine, mobilyadan bisiklete dek tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. Bu sayede 12 ay boyunca en uzak ilimize dek giderek yardımları yerinde ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde biz tır yardımlarımızla dahi ailelerimize et ve et ürünleri desteklerimizi de sunuyoruz. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekalet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirirken, bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz" dedi.