Olay, saat 11:00 sıralarında Kalenderhane Mahallesi, Islah Sokak üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinleri çöp konteynerenın yanında terk edilmiş halde bulunan kağıt toplama arabasının içinde ağzı koli bandıyla bantlanmış halde, 25-30 yaşlarında bir erkeğe ait ceset gördü. Vatandaşlar, bunun üzerine durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, sokağı güvenlik şeridiyle kapattı ve cesedi inceledi.



VÜCUDUNDA BIÇAK İZLERİ TESPİT EDİLDİ
Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kağıt toplama arabasının sürücüsüne ait olduğu tespit edildi. Ölen kişinin vücudundaki çeşitli yerlerinde bıçak darbesi tespit eden polis, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için inceleme başlattı. Bu arada, çevredeki kağıt toplayıcılar da olay yerine gelerek cesedin kime ait olduğunu polisten öğrenmeye çalıştı.



Polis, kağıt toplayıcılarının da bilgisine başvurdu. Çevrede delil toplayan ekipler, kağıt toplama arabasının üzerinde uzun süre parmak izi aradı. Görgü tanıkları, çöp atmaya giderken kağıt toplama arabasının içinde ceset gördüklerini ve bunun üzerine durumu polise bildirdiklerini söyledi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.


DHA