Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürerken, Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, “Transferde Sadık ve Azubuike gibi birkaç oyuncu daha yakalayabilirsek büyük iş başarmış olacağız” dedi.

Transferdeki son durumla ilgili açıklamada bulunan Gevrek, görüşme halinde oldukları futbolcularla en kısa süre içerisinde anlaşarak, Antalya’daki kamp çalışmalarına dahil etmek istediklerini söyledi.

“Oyuncu alırken oyuncu göndermeniz gerekiyor”

Transferde Teknik Direktör Erol Bulut’un belirlediği liste doğrultusunda görüşmeler yürüttüklerini kaydeden Gevrek, “Transferde belirlediğimiz oyuncularla anlaşma zemini arıyoruz. Amacımız görüşme halinde olduğumuz bu oyuncularla en kısa süre içerisinde anlaşarak, kamp çalışmamıza dahil edebilmek. Bilindiği gibi önce gün İstanbul’da yönetim kurulu olarak toplandık ve transfer komitemizi belirledik. Umarım iyi bir ara transfer dönemi geçiririz. Erol Hocamızın belirlediği isimler var şuan listemizde, onlarla görüşüyoruz. Tabi oyuncu alırken, kadroyu da dengeleme adına oyuncu göndermeniz gerekiyor. Biz de Antalya’daki kampımızda birkaç oyucumuzla görüşeceğiz. Umarım kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ortak bir yol bulunacaktır” dedi.

“Bu adımlar geleceğe yönelik adımlar”

Gevrek, Nijeryalı orta saha oyuncusu Azubuike ile bulunan mevcut sözleşmelerini 2020 yılına kadar uzattıklarını da kaydederek, “Kulüp olarak sadece günü kurtarma peşinde olmadığımızı tekrarlamak isterim. Gelecek yılları da düşünerek başarılı oyuncumuz Azubuike’nin bu sezonun sonunda bitecek olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattık. Biliyorsunuz daha önce de bir diğer başarılı oyuncumuz Sadık’ın sözleşmesini 2019’a kadar uzatmıştık. Bu adımlar geleceğe yönelik adımlar. Transferde Sadık ve Azubuike gibi birkaç oyuncu daha yakalayabilirsek büyük iş başarmış olacağız” diye konuştu.