Doğuş Esat BEMRE/ MARMARİS,(Muğla),() - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, sosyal medya aracılığıyla toplanan yaklaşık 100 kişilik grup son günlerde artan terör olaylarını protesto etti. 
Marmaris'te terör eylemlerine tepki göstermek için sosyal medya üzerinden toplanan yaklaşık 100 kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda toplandı. Grup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Her şey vatan için' sloganları attıktan sonra topluca saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Grup adına basın açıklamasını Mert Kalakoğlu yaptı. Kalakoğlu "Ülkemizde son günlerde meydana gelen olaylar tüm ülkeyi olduğu gibi Marmaris'i de üzmüştür. Ulu Önder Atatürk'ün biz gençlere emanet ettiği bu ülkede bir çok etnik kökenden gelen vatan sevdalısı birlikte yaşamaktayız ve gerekirse bu vatan için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Ülkede yaşayan her dil, din, ırk ya da etnik kökenden gelen vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Ancak bu ülkenin suyunu içip, havasını soluyup üzerine nankörlük yapan nankör ve soysuzlara tahammülümüz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerinin hepimizi kendi evlatları gibi görmelerini istiyoruz" dedi.
Grup basın açıklamasının ardından bir süre daha ellerindeki bayraklarla slogan attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

FOTOĞRAFLI