Bodrum Karia Rotary Kulübü Yeni Dönem Başkanı Aliye Muslu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Bodrum Karia Rotary Kulübü 2017-2018 Yeni Dönem Başkanı Aliye Muslu’ya Geçmiş Dönem Başkanı Afet Aksu, Kulüp Sekreteri Tülay Ersoy ile Karia Rotary Kulübü üyelerinden İlknur Özer, Mert Özer ve Ahmet Erdemli eşlik etti.

Başkan Muslu, ziyarette Başkan Kocadon’a yeni dönem için hazırladıkları projelerden bahsederek özellikle yardımlaşma projelerinde belediye ile yine işbirliğinde olmaya hazır olduklarını belirti. Ziyaret sonunda “Rotary Fark Yaratır” sloganıyla bağdaştırdıkları dönem pinini de hediye ederek Başkan Kocadon’un yakasına taktı. Muslu, “Bodrum Karia Rotary’nin onur üyesi olan Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a bugüne kadar sunmuş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.

Nazik ziyaretleri için kulüp başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek başarılar dileyen Başkan Kocadon, sosyal sorumluluk çatısı altında birleşen kulüp ve derneklere her zaman elinden gelen desteği sunmaya gayret ettiklerini belirtti.